miercuri, 5 septembrie 2018

Casa Muzeu Constantin Brancusi din Hobita jud.Gorj,12.08.2018

Am vizitat Casa Muzeu de la Hobita a marelui sculptor Constantin Brancusi,dupa ce vazusem in Tg Jiu celelalte minunatii:Coloana Infinitului,Masa Tacerii,Poarta Sarutului si Aleea Scaunelor.De aici ne intoarcem in Tg.Jiu si mergem mai departe spre Baia de Fier.Dinspre Baia de Arama spre Baia de Fier!
























2 comentarii:

  1. Traiesc in SUA timp de peste 30 de ani si totusi... Bucataria cu corlata ce-mi lasa cucuie in cap, plosca cu tuica de care ma agatam din cand-n-cand fara sa ma vada parintii, ograda cea mare de langa fanarie si cula cu doua nivele in care inca se mai odihnesc visele mele de azi, parca toate au fost ieri cand ma uit astazi pe Internet si inca mai simt bucurie in piept, un nod in gat si val de lacrimi in ochi - pentru toate cate au fost si cate nu vor mai fi niciodata in crugul celor peste 80 de ani ce-i port cu nostalgie si plecaciune aadanca pentru locurile acelea natale din Tara Mea de Obarsie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Frumoase amintiri !
      MULTA SANATATE si multi ani inainte va doresc!
      Cu drag,de aici de pe meleagurile natale.

      Ștergere

Pe Lempes,18.03.2024

 Azi am urcat pe Lempes sa caut urzici.A venit si Viorica mai in urma mea,ne-am intalnit la releu.Am cules urzici apoi am coborat in viteza ...