sâmbătă, 12 februarie 2011

Moieciu de Sus,jud Brasov,15.10.2010.

O plimbare pe dealurile Moieciului de Sus,urcand din Valea Moieciului Cald pana la baza Coltilor lui Pitigoi.

























































4 comentarii:

  1. foarte frumos eu merg des in vacanta in Brasov ,Moieciu de Sus

    RăspundețiȘtergere
  2. Ziua buna.

    Am si eu planificat in weekend-ul acesta (duminica 21.01.2018) o drumetie fotografica de o zi la Moeciu de Sus. Am observat ca dumneavoastra ati fost de mai multe ori in zona. Pentru mine va fi o premiera. O sa iau autobuzul pana in Moieciu de Jos si de acolo, o iau la pas. Intrebarea mea ar fi daca exista ceva trasee marcate care sa duca spre dealurile din apropiere? Pe Google Maps sunt ilustrate doar drumul Bangaleasa si Valea Popii, dar as vrea sa ma aventurez putin pe dealuri, dar fara sa intru pe proprietatea cuiva neinvitata. Aveti vreo sugestie? Recomandare de traseu? Mentionez ca la intoarcere sunt nevoita sa ma reintorc tot in Moieciul de Jos pentru a lua autobuzul spre Brasov. Depind de mijloace de transport in comun.
    Va multumesc in prealabil pentru raspunsuri si amabilitate.
    O zi frumoasa va doresc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Autobuze pana la Moieciu de Jos sunt destul de multe pe parcursul unei zile,pana la Moieciu de Sus mai rare.Se poate apela la un taxi din Moieciu de Jos,costa 10 lei pana la Moieciu de Sus.De mers pe jos e foarte mult si ai pierde ziua doar dus/intors.Autobuzele pleaca din Autogara 2 (str.Avram Iancu)Bartolomeu.Pe dealuri e foarte simplu de ajuns ,prin gradinile localnicilor nu e o problema,eu am umblat si vara ,mai ales acum iarna!Ca sa ajungeti pe dealuri nu puteti evita proprietatile oamenilor si chiar dealurile sunt gradini imprejmuite cu adaposturi ptr.vite. Cea mai superba priveliste o avem de pe dealul intre Valea Bangaleasa-Moieciu Rece si Valea Popii numit si Barbulet,unde se poate ajunge urcand din centrul satului.Nu e un traseu anume,mai ales marcat ,folositi potecile localnicilor.E cam complicat dar cred ca va veti descurca ! Succes!

      Ștergere

Pe Lempes,18.03.2024

 Azi am urcat pe Lempes sa caut urzici.A venit si Viorica mai in urma mea,ne-am intalnit la releu.Am cules urzici apoi am coborat in viteza ...