vineri, 28 ianuarie 2011

Manastirea Coltii Chiliilor din Piatra Craiului,11.08.2010.


O drumetie pe sub Piatra Craiului .Din Brasov am luat trenul iar din gara pana la Manastirea de la Coltul Chiliilor pe jos, tot pe sub munte.Un traseu frumos dar de mers pe jos din gara destul de lung.Pe drum mi s-a alaturat un caine care m-a insotit pana la manastire.
Mergea tot inaintea mea,cand ma opream eu se oprea si el ,mai mult se intorcea inapoi daca dispaream din campul lui vizual, se asigura ca nu m-a pierdut.






































































2 comentarii:

  1. Foare frumoasa tura. Pentru a proteja pozele de copiere poti pune Watermarks pe ele...
    Daca imi scrii la freejazz@live.com iti arat cum. (daca nu ai aflat intre timp).
    Pacat ca nu ai descris intrarea in traseu, din drumul spre Plaiul Foii. Exista o varianta care urca din acest drum inainte de podul care trece Barsa, dar acest drum trece prin fata unei gospodarii cu caini f. agresivi...Cred ca e bine bine sa informam si pe altii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta e una din primele mele postari pe blog,a trecut mult timp de atunci si am mai invatat cate ceva ...Acum nu mai postez fotografii fara watermarks.Cei ce fura fotografii de pe net nu sunt de laudat,dar sa le fie de bine ce pot zice ...Inainte de pod am urcat pe drumul ce duce la Coltul Chiliilor.Am avut eu alte ,,aventuri'' cu cainii de la stani ,toamna spre Plaiul Foii , de m-am intors intr-o caruta de frica lor.Obisnuiam sa umblu singura ,acum m-am mai potolit.Multumesc pentru vizita si amabilitate .

      Ștergere

Pe Lempes,18.03.2024

 Azi am urcat pe Lempes sa caut urzici.A venit si Viorica mai in urma mea,ne-am intalnit la releu.Am cules urzici apoi am coborat in viteza ...