marți, 18 noiembrie 2014

Portita Caraimanului si Braul Portitei ,(Bucegi) nov.2014.

Am ajuns in Braul Portitei urcand prin Valcelul Inspumat  din care am trecut in Valea Spumoasa pe o sistoaca foarte dificila .Odata ajunsa aici ,am rasuflat usurata ,trecusem hopul major ,eram la inaltime si priveam Portita Caraimanului .In cateva minute am fost in Portita ,de unde m-am intors pe Braul Portitei  in Valea Jepilor pe care am coborat in Busteni.Vara asta am coborat pe aici a treia oara,chiar m-am saturat de ea,nu-mi place deloc.




































4 comentarii:

  1. Subscriu cu Valea Jepilor:nici mie nu mi-a placut niciodata.mai exista varianta cu Valea lui Zangur,mult mai grea.pozele imi plac foarte mult,nu am mai fost demult la Portita Caraimanului,sa tot fie vreo 6 ani.Acuma e deja zapada in munti,o las pentru mai 2015.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru vizita si comentarii.Tu esti obisnuit cu traseele alpine nemarcate.Eu am inceput vara asta sa urc pe astfel de vai si am facut cateva.Am inceput cu Valea Alba apoi Seaca dintre Clai si Braul lui Raducu si am incheiat 2014 cu Valcelul Inspumat si Valea Spumoasa.Poate anul viitor voi incerca si alte vai.

      Ștergere
  2. Ma bucur ca ai inceput sa faci si trasee din astea.Cu atentie,concentrare,iti vor iesi.Cheia este antrenamentul pe munte,nu neaparat panou.Frumoase si usoare sunt si braurile Bucegilor,sau V.Morarului.La unele vai,diferenta dintre grade alpine este considerabila(intre 1A si 1B,de exemplu).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La Valea Morarului ma gandesc de mult timp dar inca n-am ajuns acolo ,in 2015 e prima pe lista ! :)

      Ștergere

Pe Lempes,18.03.2024

 Azi am urcat pe Lempes sa caut urzici.A venit si Viorica mai in urma mea,ne-am intalnit la releu.Am cules urzici apoi am coborat in viteza ...